Megbízhatóság a könyvelésben

Könyvvizsgálat Budapesten: a szabályok kellenek az előrelépéshez

Szeretné, ha vállalkozása hiteles lenne, és az emberek több bizalmat szavaznának? Forduljon bizalommal könyvvizsgáló cégünkhöz, és segítünk ebben!

A hitelesség nem csupán a minőségi szolgáltatásoknál, termékeknél kezdődik

Egyes vállalkozók nagy tévedésben lehetnek azzal kapcsolatban, hogy mitől válhatnak megnyerővé, hitelessé a vásárlóik, ügyfeleik, üzleti partnereik szemében. Úgy gondolják, hogy azzal már rengeteget tehetnek, ha minőségi szolgáltatásokkal, termékekkel, rugalmas hozzáállással várják az érdeklődőket, azonban ez önmagában még igen kevés.

Különösen az üzleti partnerek szempontjából igaz ez, hiszen mindenképp olyan céggel szeretnének együttműködni, dolgozni, ami az érvényes jogszabályok betartásával működik. Lehet egy vállalkozásnak kiváló hozzáállása a partnereihez, ha viszont a háttere nem rendezett, és rendszeresen elmaradnak a könyvvizsgálatok is, bizony nem lesz vonzó az érdeklődők számára.

A bevételek eltitkolása, ismeretlen eredetű, fiktív számlák jelenléte mind olyan tényezők, amik rendkívül negatív irányba befolyásolhatják a cég hírnevét, ezen pedig egyetlen színvonalas termék, szolgáltatás sem tud javítani.

Ennek alapján nem érdemes szükséges rosszként tekinteni a könyvvizsgálatra. Ehelyett úgy célszerű megközelíteni, hogy ez egy eszköz, amellyel a vállalkozás megőrizheti a hitelességét, és könnyedén betarthatja a szabályokat.

Független szakértő, amely segít a visszaélések elkerülésében

A könyvvizsgálat hatalmas segítséget nyújt a vállalkozásoknak abban, hogy sikeresek maradhassanak. A folyamat fontos szerepet tölt be abban, hogy a szabályokat maximálisan be tudják tartani a cégvezetők, így pedig az üzleti partnerek is nagyobb bizalmat szavazhatnak.

Egy könyvvizsgáló cég rendszeres jelenléte mellett a vállalkozók sokkal tudatosabbak a szabályok betartását illetően, különösen nagy gondot fordítanak erre, hiszen szeretnék elkerülni a kényelmetlen helyzeteket. Bele sem gondolnak abba, hogy a jogkövető magatartással tulajdonképpen a vállalkozásuknak, karrierüknek kedvezhetnek.

A könyvvizsgálatkor lehetőség van arra, hogy a vállalkozók időben értesüljenek az esetleges szabálytalanságokról, így még azonnal korrigálhatnak a hibákon. Súlyos pénzbüntetéseket kerülhetnek el ezáltal, amik kifizetése komoly kihívást jelentene, főleg a jelenlegi gazdasági helyzetben.

A külső, független szakértő szakmai alapokon hoz döntéseket, figyelembe véve az aktuális jogszabályokat.

Megbízható, tapasztalt könyvvizsgáló céggel nyert ügye lesz

Akik szeretnék megtapasztalni a könyvvizsgálat valódi előnyeit, célszerű hozzánk fordulni az ellenőrzésért. Hosszú évek tapasztalatával és az aktualitások figyelembevételével segítjük az ügyfeleinket abban, hogy megőrizhessék hosszú távon hitelességüket, így pedig nem jelenthet problémát sikeresnek maradni.

A rutinos könyvvizsgálók pontosan tisztában vannak a kényesebb részekkel, ezekre nagy figyelmet fordítanak a munkájuk során. A tapasztalat rendkívül fontos ezen a területen, hiszen csak így lehet építő, a vállalkozások fejlődését szolgáló tanácsokat adni.

Tudjuk, hogy rengeteg minden múlik rajtunk, így ezt előtérbe helyezve végezzük a feladatainkat Budapesten a könyvvizsgálat során.

Legyen Ön is az ügyfelünk, együtt komoly sikereket érhetünk el! A főváros 11. kerületében a könyvvizsgálatot kedvező feltételek mellett vállaljuk.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Cégadatok

Balance Kft

Bejegyezve 1990-ben
Cj.szám: 01-09-068180
Adószám: 10377064-2-43 

1113 Bp, Bocskai út 77-79. B ép. 1 em. 136
203-4405, 209-5568, 209-6448
balance@balancekft.hu

Kedvelje Facebook oldalunkat!

Kedvelje/kövesse facebook oldalunkat, hogy Önhöz is eljussanak munkaügyi és pénzügyi tanácsaink!

Ajánlatkérés

Lépjen könyvelőirodánkkal kapcsolatba közvetlenül az alábbi gombra kattintva, vagy fenti elérhetőségeinken!

Ügyfélkapu
Cégadatok

Balance Kft

Bejegyezve 1990-ben
Cj.szám: 01-09-068180
Adószám: 10377064-2-43 

1113 Bp, Bocskai út 77-79. B ép. 1 em. 136
203-4405, 209-5568, 209-6448
balance@balancekft.hu

Ajánlatkérés

Lépjen könyvelőirodánkkal kapcsolatba közvetlenül az alábbi gombra kattintva, vagy fenti elérhetőségeinken!

Ügyfélkapu
Balance logo
Minden jog fenntartva © 2022 Balance Kft.
1113
Budapest
Bocskai út 77-79. B ép. 1 em. 136


FEL