Megbízhatóság a könyvelésben

Könyvelés Budapesten: mi a hatékony együttműködés titka?

Könyvelő cégünk a 11. kerületben tevékenykedik elsősorban, és teljes körű szolgáltatással várja ügyfeleit. Nézzük, vajon mi a hatékony együttműködés titka!

A könyvelővel való gördülékeny együttműködés nem csak a könyvelő, hanem a megbízó érdeke is. De hogyan lesz valóban gördülékeny, problémamentes az együttműködés? Az alábbiakban ezt a kérdést járjuk körbe részletesebben.

Naprakész információk, pontos adatok

Fontos, hogy a könyvelő mielőbb tudomást szerezzen minden olyan eseményről, ami a munkáját érinti. Ahhoz, hogy a könyvelést pontosan vezethesse és naprakészen tarthassa, ismernie kell a vállalkozás pénzügyi helyzetét, követeléseit és kötelezettségeit, ezért az ilyen jellegű dokumentumokat, számlákat mindig a rendelkezésére kell bocsátani.

Ha a könyvelő nem, vagy csak hiányosan kapja meg a rögzítendő iratokat, akkor a könyvelés nem lesz pontos és sajnos naprakész sem. Ez nyilvánvalóan nem jó a vállalkozásnak sem, ezért érdemes arra törekedni, hogy elkerüljük.

Folyamatos kommunikáció

A folyamatos kommunikáció, információáramlás elengedhetetlen, mindkét irányba. Amellett, hogy a Megbízó átadja vagy elküldi a könyveléshez szükséges dokumentumokat, a könyvelőnek is szólnia kell, ha bármilyen pénzügyi problémát lát a cég működésében, illetve jó, ha figyelmezteti a vállalkozót a közelgő határidőkre, kötelezettségekre.

Az adózás világa folyamatosan változik, alakul, hiszen gyakran változtatják az érvényben lévő jogszabályokat vagy hoznak újakat, de szerencsére az sem ritka, hogy bővítik az igénybe vehető kedvezmények sorát vagy az igényelhetőség körét. Ezekről, ha érintik a Megbízót, akkor a könyvelőnek szólnia kell, hiszen befolyásolhatják a cég eredményességét.

Bizalom

Az eredményes közös munkához elengedhetetlen a kölcsönös bizalom. Ha a Megbízó nem bízik a könyvelőjében, ha felmerül benne, hogy esetleg nem jól végzi a munkáját, ezáltal nem pontos a cége könyvelése, az semmi jóra nem vezet, hiszen akkor folyton ellenőriznie kell, arról nem beszélve, hogy ez mennyi felesleges stresszt okoz. Ilyen esetben az aggodalmakat célszerű vagy átbeszélni a könyvelővel, vagy egy új szolgáltatót keresni.

Ugyanakkor az is lényeges, hogy a könyvelő is bízzon benne, hogy a Megrendelő megosztja vele a szükséges információkat, és nem kell folyamatosan utána kérdeznie, hogy mindenben naprakész-e.

Ha a kölcsönös bizalom nincs meg, az gátat szab a gördülékeny együttműködésnek, és idővel mindkét fél számára megkeseríti a munkát.

Miért válasszon minket a könyveléshez Budapesten?

Mert nálunk természetes, hogy a mi célunk is az, hogy Megbízóink cége eredményes, sikeres legyen, és tudjuk, hogy ehhez elengedhetetlen, hogy gördülékenyen együtt tudjunk működni. Mindent meg is teszünk ennek érdekében, hozzáállásunk rugalmas, ügyfélközpontú. 

Budapesti, 11. kerületi könyvvelő irodánk nagy előnye, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtunk, vagyis nem csak a könyvelésben, hanem a bérszámfejtésben is számíthatnak ránk ügyfeleink, sőt, adótanácsadásban, pénzügyi átvilágításban és cégátalakulásban is készséggel állunk rendelkezésre. Partnereinknek bennünk egyszerre megtalálják mindazt, ami a pénzügyeik kezeléséhez kell.

Amennyiben megbízható céget keres könyveléshez Budapesten, a legjobb helyen jár! Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és minden kérdésére válaszolnak. Kérje ajánlatunkat akár még ma, hogy mielőbb megkezdhessük a közös munkát és már a jövő hónaptól együtt dolgozhassunk Önnel!

Cégadatok

Balance Kft

Bejegyezve 1990-ben
Cj.szám: 01-09-068180
Adószám: 10377064-2-43 

1113 Bp, Bocskai út 77-79. B ép. 1 em. 136
203-4405, 209-5568, 209-6448
balance@balancekft.hu

Kedvelje Facebook oldalunkat!

Kedvelje/kövesse facebook oldalunkat, hogy Önhöz is eljussanak munkaügyi és pénzügyi tanácsaink!

Ajánlatkérés

Lépjen könyvelőirodánkkal kapcsolatba közvetlenül az alábbi gombra kattintva, vagy fenti elérhetőségeinken!

Ügyfélkapu
Cégadatok

Balance Kft

Bejegyezve 1990-ben
Cj.szám: 01-09-068180
Adószám: 10377064-2-43 

1113 Bp, Bocskai út 77-79. B ép. 1 em. 136
203-4405, 209-5568, 209-6448
balance@balancekft.hu

Ajánlatkérés

Lépjen könyvelőirodánkkal kapcsolatba közvetlenül az alábbi gombra kattintva, vagy fenti elérhetőségeinken!

Ügyfélkapu
Balance logo
Minden jog fenntartva © 2022 Balance Kft.
1113
Budapest
Bocskai út 77-79. B ép. 1 em. 136


FEL