Megbízhatóság a könyvelésben

Bízza profiszakemberekre a könyvvizsgálatot!

Szeretné megtudni, hogy hibáktól mentes-e a cég könyvelése? Szükség van a beszámolók ellenőrzésére, ezért olyan szolgáltató munkáját igényli, ahol objektív nézőpontból látják el a teendőket? Külön figyelmet igényel a könyvvizsgálat, amely során ellenőrzik az esetleges jogsértéseket. Érdemes a könyvvizsgálatot erre specializálódott cég szakembereire bíznia, ugyanis így hatékonyabban valósulhat meg a könyvelés átvizsgálása.

A könyvvizsgálat célja, hogy megállapításra kerüljön a vállalkozás beszámolóinak megbízhatósága. Fontos, hogy minden dokumentum megfeleljen a számviteli előírásoknak. Ezen túl elengedhetetlen a társasági szerződés betartásának alapos ellenőrzése és a cég jövedelmi helyzetéről szóló elemzések elkészítése. Az adóellenőrzés nem tartozik a könyvvizsgálat feladatai közé. A számviteli törvény határozza meg, hogy kötelező-e a könyvvizsgálat. Erről fontos, hogy részletesen tájékozódjunk. A könyvvizsgáló megválasztásakor eleget kell tenni a szabályoknak. Bizonyos esetekben nem nevezhetők ki személyek könyvvizsgálat ellátására. A könyvvizsgálót határozott időre, maximum öt évre kell megválasztanunk. A könyvvizsgálat során megállapításra kerülhet, vagy a könyvvizsgáló tudomására juthat, hogy a társaság vagyonának jelentős mértékű csökkenése várható. Ilyen esetben kötelessége a legfőbb szerv összehívásának kezdeményezése. A könyvvizsgáló jogosult a vállalkozótól és az alkalmazottaktól is adatokat kérni. Az információkra titoktartási kötelezettség vonatkozik. Több tényező miatt célszerű a könyvvizsgálatot profi cégre bíznunk. Fény derülhet azokra a hibákra, amelyek a későbbiek során komolyabb nehézségeket okozhatnak.

A Balance Kft. tagja a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának, így a legjobb kezekben tudhatja a feladatok ellátását. Hatékonyabban ellenőrizheti a könyvelést, ha minket bíz meg a könyvvizsgálattal. Nagy tapasztalattal rendelkezünk, így kiderülhetnek a szabálytalanságok, és valós képet kaphat a vállalat anyagi helyzetéről. Megbízható szolgáltatást vehet igénybe, amennyiben a könyvvizsgálatot mi végezzük. Informálódjon részletesen tevékenységünkről a www.balancekft.hu weboldalunkon!

Teljesítse sikeresen a feladatait! Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az előírások szerint, hibátlanul legyenek ellátva a könyveléssel kapcsolatos teendők! Bízza ránk a könyvvizsgálatot! Keressen bennünket a 06-1-203-4405-ös telefonszámunkon, vagy a balance@balancekft.hu e-mail címünkön!

Cégadatok

Balance Kft

Bejegyezve 1990-ben
Cj.szám: 01-09-068180
Adószám: 10377064-2-43

1119 Bp, Fehérvári út 44.
203-4405, 209-5568, 209-6448
balance@balancekft.hu
facebook.com/balancekft

Kedvelje Facebook oldalunkat!

Kedvelje/kövesse facebook oldalunkat, hogy Önhöz is eljussanak munkaügyi és pénzügyi tanácsaink!

Ajánlatkérés

Lépjen könyvelőirodánkkal kapcsolatba közvetlenül az alábbi gombra kattintva, vagy fenti elérhetőségeinken!

Ügyfélkapu
Cégadatok

Balance Kft

Bejegyezve 1990-ben
Cj.szám: 01-09-068180
Adószám: 10377064-2-43

1119 Bp, Fehérvári út 44.
203-4405, 209-5568, 209-6448
balance@balancekft.hu
facebook.com/balancekft

Ajánlatkérés

Lépjen könyvelőirodánkkal kapcsolatba közvetlenül az alábbi gombra kattintva, vagy fenti elérhetőségeinken!

Ügyfélkapu