Megbízhatóság a könyvelésben

A könyvelő irodánk Budapesten ezt nyújtja a vállalkozóknak

A mi könyvelő irodánk Budapesten a vállalkozóknak nyújt támogatást. Az üzleti élet önmagában egy kalandos világ, ne nehezítse meg a saját dolgát rossz könyvelővel!

Mire számíthat egy  vállalkozó?

Vállalkozóként dolgozni első szóra rengeteg pozitívummal járó munka, ám ez csakis azokra az üzletemberekre igaz, akik sikeresek is abban, amit csinálnak. Egyébként nincs szó vállalkozásról, csak sok költséggel járó tevékenységről, ami nem váltotta be a reményeket és nem jár elég profittal.

A vállalkozók függetlenek, a maguk urai, kötött helyszínek, munkaidők és hajcsár főnökök vagy állandó kollégák nélkül. Nem mindenkinek vágyálom ez az életforma, de akinek igen, az sem biztos, hogy sikeres lesz benne.

Alapvető követelmény, hogy a szakember a választott szakmájában kiemelkedő legyen. Ez természetesen önmagában kevés a sikerhez. Meg kell válogatnia, kikkel dolgozik együtt, például a jó könyvelő kincset ér.

A könyvelő szerepe a sikeres vállalkozás megteremtésében

A könyvelő segíti a vállalkozót abban, hogy a vállalkozás kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tegyen. A vállalkozási forma és a hozzákapcsolódó adózás a cég adott tevékenységének, bevételeinek, költségeinek, a vállalkozó befektetett vagyonának a függvénye.

Minden túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy egy jó könyvelőnek kulcsszerep jut. Ő az, aki a javaslataival, szakmai tudásával, naprakész jelzéseivel meg tudja teremteni az alapot és a támogatást a vállalkozás fenntartásához. Akár kezdő valaki, akár profi, a könyvelő tanácsait érdemes megfogadni.

A könyvelést egyetlen vállalkozó sem tudja megspórolni, de jobban teszi, ha azokba a feladatokba fektet időt és energiát, amikhez valóban ért, a többit pedig a könyvelőre hagyja.

A budapesti könyvelő cégeknek terjedelmes listája áll a rendelkezésére azoknak, akik úgy döntenek, hogy saját vállalkozással próbálnak szerencsét az üzleti életben. A szakavatott és rutinos kollégákból álló irodánk többek között a vállalkozói könyvelésben is kiemelkedő teljesítményre képes.

A könyvelő

A közelmúltban történt változások eredményeképpen egy vállalkozó már nem engedheti meg magának a könyvelő nélküli cégvezetést. A jól ismert KATA idején a vállalkozók akár saját maguknak is el tudták intézni a könyvelést. Ez mára megváltozott. A könyvelőre kell bízni a feladatot, ha szeretne az ügyfél mindennel naprész lenni és alkalmazkodni az új helyzethez.

A technikai tudnivalók, a szabályok és az új információk ismerete miatt válik egy könyvelő nélkülözhetetlenné. Habár nem kötelező könyvelőt alkalmazni, mégis sokan bölcsen úgy döntenek, hogy könyvelő irodához fordulnak.

Nem érdemes a könyvelői díjakon spórolni, hiszen a szakmai támogatásnak köszönhetően még nagyobb bevételre tehet szert, mint anélkül. Az egyéni vállalkozók adózási kötelezettsége több tételre is kiterjed. Egyrészt az általános forgalmi adó (áfa), a személyi jövedelemadó (szja), illetve a társasági adó befizetését kívánja meg, méghozzá a határidők betartásával. Jó tudni, hogy a cégekkel szemben az egyéni vállalkozóra más könyvelési szabályok vonatkozhatnak. Minden kérdést meg tud világítani egy adózásra szakosodott szakember.

A siker több összetevős képlet, de az olajozottan működő adóügyek biztosan szerepelnek a szükséges  tényezők között. Legyen Önből is professzionális szereplője az üzleti életnek, ne hagyja, hogy a pénzügyek, szabályok hanyag kezelése az útját állják! Az irodánkkal a megadott elérhetőségeken tudja felvenni a kapcsolatot, amennyiben további tájékoztatást szeretne tőlünk igényelni.

Cégadatok

Balance Kft

Bejegyezve 1990-ben
Cj.szám: 01-09-068180
Adószám: 10377064-2-43 

1113 Bp, Bocskai út 77-79. B ép. 1 em. 136
203-4405, 209-5568, 209-6448
balance@balancekft.hu

Kedvelje Facebook oldalunkat!

Kedvelje/kövesse facebook oldalunkat, hogy Önhöz is eljussanak munkaügyi és pénzügyi tanácsaink!

Ajánlatkérés

Lépjen könyvelőirodánkkal kapcsolatba közvetlenül az alábbi gombra kattintva, vagy fenti elérhetőségeinken!

Ügyfélkapu
Cégadatok

Balance Kft

Bejegyezve 1990-ben
Cj.szám: 01-09-068180
Adószám: 10377064-2-43 

1113 Bp, Bocskai út 77-79. B ép. 1 em. 136
203-4405, 209-5568, 209-6448
balance@balancekft.hu

Ajánlatkérés

Lépjen könyvelőirodánkkal kapcsolatba közvetlenül az alábbi gombra kattintva, vagy fenti elérhetőségeinken!

Ügyfélkapu
Balance logo
Minden jog fenntartva © 2022 Balance Kft.
1113
Budapest
Bocskai út 77-79. B ép. 1 em. 136


FEL